درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

تکذیب تمایل و شرط گذاری لاریجانی برای حضور در انتخابات 1400

یک منبع نزدیک به علی لاریجانی گفت: تمایل لاریجانی برای شرکت در انتخابات ۱۴۰۰ و شرط گذاشتن برای برخی طیف های سیاسی کشور، داستان‌سرایی و از اساس کذب است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر یک منبع نزدیک به علی لاریجانی، رئیس سابق مجلس با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر تمایل لاریجانی برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم و شروطی که در این زمینه توسط وی مطرح شده، گفت:  تمایل لاریجانی برای شرکت در انتخابات ۱۴۰۰ و شرط گذاشتن برای برخی طیف های سیاسی کشور، داستان‌سرایی و از اساس کذب است.

 

وی با بیان این که  خبر تمایل لاریجانی برای شرکت در انتخابات ۱۴۰۰ و به تبع آن گذاشتن برخی شروط خطاب به طیف های سیاسی برای شرکت در انتخابات نادرست است افزود: این گونه داستانسرایی‌ها در گوشه و کنار  فضای مجازی شکل می‌گیرد، اما ما به ازای واقعی و سیاسی ندارد.

 

این منبع نزدیک به لاریجانی افزود: واقعیت این است که لاریجانی تمایلی به شرکت در انتخابات ۱۴۰۰ ندارند و  وقتی چنین تصمیمی در بین نباشد، شرط گذاشتن برای طیف های سیاسی نیز از اساس، قصّه‌پردازی است.

 

فارس

کلمات کلیدی: علی لاریجانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر